16 november 2010

Sinterklaasintocht en optreden Moon

Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas op bezoek in het winkelcentrum bij ons in de wijk. Simone moest met dédé dans optreden voor de Sint. Simone's optreden ging goed. Vol enthousiastme gingen de meiden aan de gang.


Willemijn ging met Joost en de buurmeisjes in de rij staan om de Sint een hand te kunnen geven. Het hele gebeuren werd aan elkaar gepraat door iemand van de Spekzullekes en die kwam opeens bij Willemijn staan en vroeg welk liedje ze voor de Sint wilde zingen. Dat werd Olifantje in het bos; het had helemaal niks met de Sint te maken, maar is gewoon haar favoriete liedje.


Ik wilde eigenlijk de video's uploaden, maar dat wilde niet echt...

2 opmerkingen:

john, willeke, robin en matthias zei

leuk zeg!!!
simone aan het dansen en willemijn aan het zingen. geweldig gewoon.

jammer dat het uploaden van de video's niet lukte. dat had ik ook met filmjes van de vakantie. die waren veels te groot en dat kon dus niet. wel errug jammer, maar helaas. ik had geen zin om ze eerst op you tube te zetten en dan weer op de blog. op you tube kan iedereen ze zien. en het is toch wel persoonlijk...

gerda zei

Leuke foto,s. Aan de hand van Simone kan ik zien dat haar dansje iets heeft van Thai Chi, en Willemijn zat wel hoog, maar niet droog.