10 oktober 2012

Dagje vrij...

Vandaag hebben de meiden vrij, omdat hun leerkrachten een studiedag hebben. Daarom zaten we vandaag, met een heleboel andere kinderen die vrij hadden, om half 11 al in de bios voor de film Mees Kees. Superleuke film is dat. Veel gelachen, maar r waren ook wat trieste momenten in de film.

Na de film zijn we ff de stad in gelopen voor een ijsje en een bezoekje aan de boekwinkel. Op de terugweg naar de parkeergarage liep Mijntje (naar eigen zeggen omdat ze te lang knipperde met haar ogen) tegen een elektriciteitskastje. Tranen met tuiten huilde ze, maar dat is ook niet verwonderlijk als je ziet wat een bult ze nu heeft.

Nu ligt Mijn Barbapapa te kijken en heeft Moon haar nieuwe boek "het leven van een loser: vette pech" al weer voor de helft uit...

Straks nog met Mijn naar haar zwemles en daarna pannenkoeken bakken en dan is t grootste deel van de dag alweer voorbij...


7 opmerkingen:

john, willeke, robin en matthias van hunnik zei

ach gossie, arme mijn, hopelijk is de bult snel weg. sterkte!

leuke boeken die van het leven van een loser!!! robin heeft die ook gelezen en vond ze errug leuk!!!

Eef zei

Weet je nog dat ma er vroeger altijd met een koud mes op drukte en dat wij dan dachten dat ze de bult eraf ging snijden ;-)

gerda zei

hahaha, die van dat koude mes vond ik goed, maar vind het toch zielig voor Mijn, sterkte schat, ik geef er een lekkere kus op.

groetjes (O)ma

john, willeke, robin en matthias van hunnik zei

oh, dat mes... hou op schei uit, nachtmerries had ik er van... hahaha was echt zo bang dat de bult eraf gesneden werd. wat deed dat drukken zeer zeg!!!

gerda zei

Hoe is het nu met Mijn? is de bult al geslonken?

Gr. (O)ma

Eef zei

Ja, dr is al bijna niks mee van te zien....

Eef zei

Ja, dr is al bijna niks mee van te zien....