09 februari 2011

Body Pump en Zumba

Toen ik in Brouwhuis ging wonen, ging ik op zoek naar een sportschool waar BodyPump werd gegeven. Toen ik deze niet kon vinden, ben ik bij de sportcitadel gaan sporten, maar nu uren loopband en fitness, had ik t wel een beetje gehad... Onze buuf zei dat ze bij de sportschool waar zij les geeft, een les gaven die vergelijkbaar was met de BodyPump, namelijk de ClubPower. Daar heb ik toen een proefles van gedaan en ik dacht dat ga ik doen. Heb ik mijn abonnement bij de sportcitadel opgezegd en sta ik op het punt om een abo te nemen bij UnityEight, komt Beate aangezet met de mededeling dat ze bij haar sportschool wél BodyPump hebben en dat er ook nog eens een valentijnsactie is. Dus afgelopen zijn we samen naar de BodyPump geweest. Super dus! Ik was al half om om daar een abo te nemen, maar wilde eerst ook nog even de Zumba-les uitproberen. Als die ook leuk was, kon ik namelijk een onbeperkt abo nemen ipv een abo voor 1 x per week. Vandaag ben ik dus samen met Beate naar de Zumba-les bij Fitland geweest en daarna heb ik me voor een onbeperkt abo in laten schrijven. Zoals ik me nu voel, wil ik minstens 2x per week gaan sporten en ik hoop dan ook dat ik het vol ga houden.Vrijdag ga ik iig met Beate op de loopband staan en dan is er maandagavond weer BodyPump en zo hoop ik dat ik de kilo's er weer een beetje af krijg. Wens me maar sterkte ;-)

4 opmerkingen:

john, willeke, robin en matthias zei

STERKTE!!! en succes met afvallen!!! ik doe met je mee. ben nu in totaal 44 kilo kwijt. oef... da's 44 pakken suiker...

ik wil binnenkort een proefles aquazumba gaan doen. een collega zei dat dat erg leuk is, dus ik ben benieuwd. is het leuk zumba, het lijkt me zo ontzettend vermoeiend.

ik ben gisteren wezen zwemmen en baalde vanmorgen dat het vandaag niet kon. morgen weer. ik vond het erg lekker en het gaf zo'n goed gevoel!!!

Eef zei

44 kilo? is dat inclusief dat je zwanger was ofzo? Want dat je "zo" zwaar was, was me dan dus niet opgevallen. Ik weet ook wel dat wij niet allebei de lichtste zijn, maar die 44 kilo waar had je die dan zitten dan? in je voetzolen? :-)

Ik heb nu één zumba-les gehad en die was echt leuk. Natuurlijk kon ik nog niet alles meedoen, maar wel al meer dan ik had gedacht.
Veel plezier met zwemmen!!

gerda zei

Dames, dames toch!!!
Sterkte allebei en succes met afvallen.

john, willeke, robin en matthias zei

hahaha... zat het maar in mijn voetzolen, dan zag niemand het. is wel erg makkelijk afvallen. toch! hahaha

die 44 kilo is vanaf het moment dat matthias uit m'n buik kwam zetten. tot nu. was al een keer wat lichter, maar daar kwam wel weer ff iets bij. had nog een "oude" broek liggen van toen ik zwaarder was. daar pas ik 1,5 x in. wel lachen om te zien. zakte steeds vanzelf af!!! bij mij zit het vooral rond de kont, om het maar ff zo te zeggen. dus daar ga ik nu hard aan werken.